خرید تلویزیون دست دوم و نکاتی که باید هنگام خرید توجه داشت؟

خرید تلویزیون دست دوم از خریدهای مهم و با درجه ی ریسک بالاست. اگر قصد خرید مدل با کیفیتی را دارید و احساس می کنید خرید تلویزیون نو شما را با هزینه ی بالا رو به رو خواهد کرد، فکر کردن به خرید تلویزیون دست دوم کار اشتباهی نخواهد بود. اما توجه داشته باشید که هر تلویزیونی را خریداری نکنید و مدل مورد نظرتان را از جهات مختلف بررسی نمایید. ریسک این خرید کمی بالا خواهد بود، اما اگر به صورت تخصصی انتخاب را انجام دهید، درجه ی ریسک پایین تر خواهد آمد. آگاهی کامل در این زمینه سبب می شود با خرید تلویزیون قیمت مناسب، رضایت را از محصول داشته باشید.

با توجه به اینکه تلویزیون جزو وسایل کوچک و دم دستی نیست، آشنایی با معایب آن کمی دشوارتر خواهد بود. برای نمونه مانند تلفن همراه نیست که در صورت وجود مشکلات هر چند کوچک در ظاهر و یا کارایی، با کمی دقت متوجه آن شوید. البته که دقت بالا در هنگام خرید تلویزیون نو نیز نیاز است، اما درجه ی اهمیت در هنگام خرید تلویزیون دست دوم افزایش خواهد یافت. اینکه متوجه شوید که باید در هنگام خرید تلویزیون دست دوم به چه نکاتی توجه کنید، کمک خواهد کرد تا مدل پیش رویتان را با دقت بسنجید و انتخابی مناسب داشته باشید. البته لوازم دیجیتال از هر نوعی که باشند به توجه دقیق تر نیاز دارند تا ایرادی به محصول وارد نباشد و در کنار آن پس از خرید محصول ضرر نخواهید کرد.

قیمت تلویزیون دست دوم

نکاتی که در هنگام خرید تلویزیون دست دوم باید در نظر داشت

یکی از نکات اصلی که در هنگام انتخاب باید در نظر داشت این است که با فروشنده آشنایی داشته باشید. البته این فروشنده صرفا نباید از اقوام و یا آشنایان باشد، تنها اینکه بتوانید با فروشنده ی اصلی صحبت کنید کافیست. هم صحبتی با فروشنده سبب خواهد شد که از تلویزیون آشنایی بیشتری داشته باشید و اینکه فرد در مورد کالا به شما اطلاعاتی خواهد داد که ممکن است برایتان مفید باشد. سایر افردای که کالا را به فروش خواهند رساند کمتر با کارایی و نحوه ی کاکرد و یا ایراد خاص تلویزیون آشنایی دارند. اگر فرد فروشنده، خریدار تلویزیون اصلی باشد این اطمینان حاصل خواهد شد که اصطلاحا تلویزیون چندین دست نگشته و اطلاعاتی پنهان در کار نیست. البته در این شرایط باید فروشنده منصف باشد تا ایرادات و یا نکات قابل توجه را به شما انتقال دهد.

تلویزیون دست دوم

شما باید در دو مرحله تلویزیون را تست نماید تا ایراد احتمالی را بیابید؛ تلویزیون در حالت خاموش و روشن. در ابتدا و در حالت خاموش تلیویزون تمامی بدنه را با دقت نگاه بیاندازید. نمایشگر و قاب اطراف ان را به صورت کامل بررسی کنید و به پنل پشتی نیز توجه کنید. دقت داشته باشید که جای ضربه، شکستگی، خراش، ترک خوردگی و یا هر نشانه ی دیگری بر روی بدنه موجود نباشد؛ در شرایطی که نقطه ای معیوب دیدید توجه داشته باشید که به ظاهر و همچنین کارایی محصول ایرادی وارد نکرده باشد. پورت ها را بررسی کنید . آن ها را امتحان نمایید که برای اتصال لوازم جانبی و دیجیتال به تلویزیون دچار مشکل نشوید.

تلویزیون جدید دست دوم

پس از بررسی کامل بدنه، نوبت به کیفیت تصویر خواهد رسید. برای این کار تلویزیون را روشن نمایید و نمایشگر را کاملا دقیق بسنجید. از مشکلات بارز در نمایشگرها مشکل پیکسل سوخته در آن هاست. تلویزیون نباید پیکسل سوخته داشته باشد و یا در صورت وجود تعداد بالایشان دردسر ساز خواهد بود و به دید شما و نگاهتان اختلال وارد خواهد کرد. اما حتما این سوال برایتان پیش می آید که پیکس سوخته چیست و یا اصلا چگونه باید مشکل پیکسل سوخته را تشخیص داد؟ پیکسل سوخته Dead Pixel از اصطلاحات رایجی است که نشان از اختلال در نمایشگر می باشد. تصویر به نمایش درآمده بر روی صفحه نمایش از تراکم پیکسل ها در کنار یکدیگر به وجود آمده است، اگر یکی از این پکسل ها با ایراد روبه رو شود، تصویر با مشکل موجه خواهد شد، البته در اختلال پیکسل سوخته تنها یک نقطه ی تاریک در تصویر نمایان خواهد شد. در این اختلال ترانزیستور مربوط به پیکسل سوخته از کار می افتد و رنگی تولید نخواهد شد و شما نقطه ی مشکی را خواهید دید. برای تشخیص تلویزیون پیکسل سوخته راه های متعددی وجود دارد؛ برای نمونه می توانید سه رنگ اصلی از قبیل سبز، قرمز و آبی را بر روی تلویزیون به نمایش در آورید. اگر نقطه یا نقاطی از تصویر تاریک باشند تلویزیون مشکل پیکسل سوخته دارد. البته ممکن است به غیر از رنگ مشکی، رنگ آبی ، قرمز و یا سبز را ببینید که در این حالت اصطلاحا تلویزیون مشکل پیکسل گیر کرده دارد و یکی یا دو عدد از رنگ های اصلی تولید نخواهند شد. پیکسل داغ نیز از مشکلات رایج دیگر است که در این حالت نقطه ی از نمایشگر کاملا سفید خواهد بود. هر یک از این اختلالات تا حدی مشکل آفرین خواهند بود، اما به ندرت با این مشکل مواجه خواهید شد.

نحوه تشخیص پیکسل سوخته در تلویزیون

بررسی از لحاظ صدا

پس از دیدن عکس های یک رنگ بر روی تلویزیون، بر روی آن ویدئویی با کیفیت صدای مطلوب را پخش نمایید. صدا را زیاد و کم کنید تا اوج صدای تلویزیون را بشنوید. در این هنگام کمی بیشتر از گوشهایتان کار بکشید و علاوه بر شنیدن سطح صدا، کیفیت صوت را نیز بسنجید. توجه داشته باشید که اسپیکرها در هنگام پخش صدا دارای مشکل نباشد و صدایی شفاف و روان را از تلویزیون پخش کنند. صدا باید کاملا واضح باشد و هیچ نویز و یا اثری از ناخالصی بر روی آن شنیده نشود. تلویزیون ال ای دی دست دوم خوب، دارای کیفیت تصویر و صدای راضی کننده ایست.

کیفیت صوتی تلویزیون

توجه به امکانات و قابلیت ها

سعی کنید هنگام خرید، مدل نامبر تلویزیون را از فروشنده سوال نمایید و اطلاعات و امکانات تلویزیون را بررسی نمایید. شما می توانید پس از جستجو و تحقیق متوجه شوید که آیا تلویزیون مورد نظر دارای امکانات مورد توجه‌تان هست. نکاتی که ذکر شدند را حتما در هنگام انتخاب و خرید تلویزیون ال سی دی دست دوم در نظر داشته باشید، این نکات در رده های اول توجه قرار دارند. البته این که تلویزیونی که خریداری می کنید جزو مدل های جدید باشد نیز اهمیت دارد تا در زمان کم مجبور به خرید مدلی دیگر نباشید. اگر تلویزیون از قابلیت های روز پشتیبانی نکند پس از مدت استفاده از آن برایتان جذابیتی نخواهد داشت و مجبور به تعویض آن با مدلی دیگر و با امکانات پیشرفته تر خواهید شد که در این شرایط مجبور به پرداخت هزینه ی بالاتر خواهید بود. پس در شرایطی که حتی قرار است تلویزیون دست دوم خریداری نمایید حتما خواسته هایتان از تلویزیون را مورد نظر داشته باشد و یکی از بهترین مدل های موجود را انخاب نمایید. البته تلویزیون های میان رده با قیمت مطلوب و مناسب در فروشگاه اینترنتی میهن کالا موجودند که خرید هر یک از آن ها شما را برای خرید تلویزیونی دیگر بی نیاز خواهد کرد و مطمئن خواهید بود که محصولی که خریداری کرده اید دارای کیفیت مطلوب و راضی کننده ایست. خرید تلویزیون دست دوم در فروشگاه اینترنتی میهن کالا امکان پذیر نیست و این فروشگاه تنها کالای اصلی و نو را به فروش خواهد رساند.

نکات مهم در هنگام خرید تلویزیون دست دوم

[review]

6 دیدگاه در “خرید تلویزیون دست دوم و نکاتی که باید هنگام خرید توجه داشت؟

  1. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:3 ستاره

  2. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

  3. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:4 ستاره

  4. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:4 ستاره

  5. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:5 ستاره

  6. ناشناس گفت:

    امتیاز بینندگان:3 ستاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

خانه
منو