بهترین برند تلویزیون در جهان در سال 2020 کدام است؟

تلویزیون‌ها امروزه با برند و مارک های مختلف تبدیل یکی از محبوب‌ترین تجهیزات دیجیتال برای تمامی اعضای خانواده شده‌اند. فرقی نمی‌کند چقدر بودجه و چه علایقی دارید، در هر صورت در هنگام خرید تلویزیون با دنیایی از برند و مدل مواجه خواهید شد که مطمئناً کار را برای همه سخت خواهد کرد. در این راهنمای خرید تلویزیون قصد داریم تا شما را با بهترین برند و مارک تلویزیون موجود در بازار ایران در سال 2020 (1398-1399) در جهان آشنا کنیم.

بهترین برند تلویزیون در جهان

همه برند های تلویزیون از سامسونگ به عنوان پرفروش‌ترین تا مارک‌هایی همچون هایسنس و تی سی ال که ارزان‌تر هستند، مزایا و معایبی برای خود دارند. در این راهنمای خرید، در جدول زیر به طور خلاصه، مروری بر بهترین برند های تلویزیون جهان در سال 2020 و نقاط قوت آن‌ها شده است.

برنددستهنقطه قوت
سامسونگپریمیوم و قدرتمندکیولِد (QLED)
الجیپریمیوم و قدرتمنداولِد (OLED)
سونیپریمیوم و قدرتمندپردازنده خارق‌العاده ‌ایکس 1 (X1)
تی سی الدر حال رشدقیمت مناسب
هایسنسدر حال رشدتنوع بالا
پاناسونیکدر حال رشدپنل عالی

سامسونگ یکی از بهترین برند های تلویزیون در جهان

بدون شک هر کارشناس تحت هر شرایطی اگر قصد معرفی بهترین مارک‌های تلویزیون در سال 2020 در جهان را داشته باشد، سامسونگ را حتماً جزء گزینه‌های اول خود قرار خواهد داد. این شرکت کره‌ای در عمل پرچم‌دار بازار تلویزیون است و شرکت‌های الجی و سونی دو تا از اصلی‌ترین رقبای آن در سطح جهان به شمار می‌روند. در حال حاضر شرکت سامسونگ بعد از اپل، دومین شرکت الکترونیکی ارزشمند در جهان است که بخش عمده از این رتبه را مدیون تلویزیون‌های خارق‌العاده‌ای است که هر ساله روانه بازار می‌کند.

سامسونگ یکی از بهترین برند های تلویزیون در جهان

سیستم عامل تلویزیون های سامسونگ: تایزن

اگر بخواهیم دقیق‌تر باشیم باید بگوییم که تلویزیون‌های سامسونگ از یک سیستم هوشمند قدرت گرفته از تایزن بهره برده‌اند ولی خب برای راحتی ما به همان تایزن اکتفا می‌کنیم. در سیستم عامل تایزن به مانند وب او اس (webOS) در تلویزیون‌های الجی، تمامی اپلیکیشن‌ها در یک ردیف در انتهای صفحه خانه قرار گرفته‌اند. مارکت این سیستم عامل در حال حاضر بیش از 2000 اپلیکیشن را در خود جای داده است.

شاید بتوان یکی از بالقوه‌ترین مزایای سیستم عامل تایزن را همخوانی و عملکرد خوب آن در کار با اپلیکیشن‌های خانواده سامسونگ مانند SmartThings، Smart Connect و Smart View دانست. شما با استفاده از این برنامه‌ها قادر خواهید بود که محتویات گوشی خود را بسیار ساده به تلویزیون انتقال دهید و یا اگر یک گوشی سامسونگ دارید، می‌توانید محتویات تلویزیون را به گوشی خود منتقل کنید.

بیشتر بخوانید: سیستم عامل تایزن در تلویزیون های سامسونگ

مهم‌ترین نقطه قوت: کیولِد (QLED)

سامسونگ چندین سال است که از تولید صفحه نمایش‌های اولد (OLED) خودداری کرده و تمامی تمرکز خود را بر تولید صفحات QLED معطوف کرده است. شرکت سامسونگ تمامی LCD‌های مورد نیازش را خود تولید می‌کند و برای بالا بردن کارایی آن‌ها از تکنولوژی نقاط کوانتوم استفاده کرده است. این نقاط قادر به تولید یک نور خالص هستند. به طرو کلی تلویزیون‌های QLED در مقایسه با تلویزیون‌های ارزان‌تر LCD، کیفیت بهتر و تصاویر روشن‌تری را تولید می‌کنند و بر خلاف تلویزیون‌های اولد که ساخت آن‌ها در انداز‌ه‌های بزرگ بسیار گران تمام خواهد شد، می‌توان آن را در اندازه‌های بزرگ تولید کرد. در حال حاضر شرکت سامسونگ روی تکنولوژی ساخت صفحات نمایشی اولد با استفاده از نقاط کوانتوم متمرکز شده است اما خب برای دیدن ماحصل آن باید چند سال صبر کنیم.

خرید بهترین تلویزیون های سامسونگ با ضمانت معتبر و تضمین بهترین قیمت از میهن کالا

الجی پرچم‌دار استفاده از تکنولوژی اولِد

شرکت الجی که یکی دیگر از شرکت‌های الکترونیکی کره جنوبی است، شاید از نظر وسعت کوچک‌تر از سامسونگ باشد، اما به لطف استفاده از فناوری پیشرفته اولد (OLED) وقتی حرف از کیفیت تصویر در میان باشد، رقابت میان این دو برند معروف به حداقل می‌رسد.

الجی پرچم‌دار استفاده از تکنولوژی اولِد

سیستم عامل تلویزیون‌های الجی: وب او اس (webOS)

سیستم عامل webOs در صفحه اصلی خود شباهت‌های زیادی با سیستم عامل تایزن دارد. در حال حاضر سیستم عامل webOS در نسخه چهارم خود قرار دارد. ریموت و کنترل تلویزیون این سیستم عامل و تلویزیون‌ها می‌توانند به مانند ماوس‌های کامپیوتری به کار گرفته شود البته روی هوا. الجی اخیراً یک نسخه ویژه از این سیستم عامل تحت عنوان متن‌باز را در اختیار توسعه‌دهندگان قرار داده است که بدین طریق بتواند مارکت این سیستم عامل را غنی‌تر کند. کاربران این سیستم عامل می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن میراکست (Miracast) محتویات خود را با تلویزیون به اشتراک بگذارند اما این امکان محدود به ویندوز و اندروید است.

بیشتر بخوانید: سیستم عامل WEBOS چیست ؟ بررسی سیستم عامل تلویزیون ال جی

مهم‌ترین نقطه قوت: اولِد (OLED)

اولد یا عبارتی ال ای دی‌های ارگانیک (Organic LED) یک تکنولوژی پیشرو و پیشرفته در صنعت ساخت تلویزیون به شمار می‌رود. تلویزیون‌های اولد حداکثر عمق رنگ سیاه را در اختیار کاربران قرار می‌دهند که تلویزیون‌های کیولد سامسونگ در این زمینه یک نقطه ضعف بزرگ دارند. از طرفی هم با توجه به ارائه کنتراست بهتر و اینکه تمامی پیکسل‌ها، خود نور تولید می‌کنند، تلویزیون‌های اولد (OLED) زمان پاسخگویی سریع‌تری دارند و در کار با آن‌ها با لگ یا تأخیر کمتری مواجه خواهید شد.

خرید بهترین تلویزیون های الجی با ضمانت معتبر و تضمین بهترین قیمت از میهن کالا

سونی، برند ژاپنی خوش‌نام در صنعت تلویزیون سازی

سونی یکی از قوی‌ترین شرکت‌های ژاپنی در صنعت تلویزیون سازی است و در مقایسه با دیگر شرکت‌های ژاپنی فعال در این صنعت آوازه بیشتر و قدرتمندتر عملی کرده است (با کسب اجازه از برند های بسیار خوب پاناسونیک، توشیبا و جی وی سی). سونی در مقایسه با الجی بخش کمتری از بازار را گرفته است اما از نظر تکنولوژی‌های به کار رفته در تلویزیون‌های خود با دو برند دیگر برابری می‌کند.

سونی، برند ژاپنی خوش‌نام در صنعت تلویزیون سازی

سیستم عامل تلویزیون‌های سونی: اندروید

سیستم عامل اندروید به کار رفته در تلویزیون‌های سونی به عنوان یکی از بهترین برند و مارک تلویزیون در جهان در سال 2020، اگر چه بر خلاف دیگر سیستم عامل‌ها مانند webOS خیلی شیک و مجلسی نیست اما بدون شک بسیار قدرتمند است. این سیستم عامل با دستیار‌های گوگل (Google Assistan) سازگاری بالایی دارد. با استفاده از اپلیکیشن قفل هوشمند گوگل (Google Smart Lock) می‌توانید به صورت خودکار از موبایل به تلویزیون خود وارد شوید.

بیشتر بخوانید: اندروید تی وی چیست ؟ android tv چیست و چه کاربردی دارد ؟

مهم‌ترین نقطه قوت: پردازنده بسیار قدرتمند

سونی بعد از شرکت الجی، تنها سازنده تلویزیونی است که از فناوری اولد (OLED) استفاده می‌کند. به لطف استفاده از سری جدید پردازه‌های قدرتمند ایکس 1 (X1)، تلویزیون‌های پرچم‌دار سونی بیشتر از هر برند و مدل دیگری قادر به ارتقای سطح کنتراست هستند. یکی دیگر از جالب‌ترین تکنولوژی‌هایی که سونی در آخرین مدل تلویزیون‌های خود به کار برده است، سیستم صوتی پیشرفته آن است. در این فناوری، خود صفحه نمایش تلویزیون به یک اسپیکر تبدیل می‌شود.

خرید بهترین تلویزیون های سونی با ضمانت معتبر و تضمین بهترین قیمت از میهن کالا

تی سی ال (TCL)؛ یک برند با کیفیت و ارزان

چند سال پیش در بازار تلویزیون هیچ خبر آن‌چنانی از تلویزیون‌های TCL نبود اما امروزه با ورود مدل‌های پرچم‌دار آن به بازار، آن هم با قیمت‌های بسیار مناسب، توجهات بسیاری را به خود جلب کرده‌اند و امروزه طبق نظر بسیاری از کارشناسان به یکی از بهترین تلویزیون‌ها و برند در بازار جهان تبدیل شده است. نی سی ال امروزه یکی از سریع‌ترین شرکت‌های در حال رشد است و مدل‌های مختلفی از تلویزیون‌های هوشمند و 4K را با قیمت‌های بسیار وسوسه برانگیزی در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

تی سی ال (TCL)؛ یک برند با کیفیت و ارزان

سیستم عامل تلویزیون‌های تی سی ال: روکو

تی سی ال در استفاده از سیستم عامل روکو تنها نیست و شرکت‌های دیگری مانند شارپ و هیتاچی هم از این سیستم عامل استفاده می‌کنند. سیستم عامل روکو با در کشور‌های اروپایی و آمریکایی کارایی به مراتب بهتری در داخل ایران دارد. از نظر کارایی و سرعت هم عملکرد بسیار خوبی دارد. در مقایسه با تایزن و webOS اگرچه چندان جلب توجه نمی‌کند اما به نظر بسیاری کارشناسان کارکرد بهتری دارد و گیج کننده نیست.

مهم‌ترین نقطه قوت: قیمت

اگر کمی از نظر بودجه، دست و بالتان تنگ است و از طرفی هم به تلویزیون‌های پایین رده راضی نخواهید شد، انتخاب برند تی سی ال شاید بهترین گزینه برای شما باشد. تلویزیون‌های سری‌های 6 تا 8 تی سی ال با آخری فناوری‌های روز دنیا ساخته شده و با قیمت‌های بسیار مناسبی روانه بازار شده‌اند.

هایسنس؛ یک برند چینی باکیفیت و قیمت مناسب

این شرکت چندی با خرید برند توشیبا و کارخانه‌های این شرکت ژاپنی در آمریکای شمالی، شروع به تولید تلویزیون‌های خود تحت برند هایسنس کرد. بعد‌ها شرکت شارپ به دلیل کیفیت بد محصولات هایسنس از آن‌ها شکایت کرد اما به جایی نرسید. محصولات هایسنس در حال حاضر رقبای سرسختی همچون تی سی ال در بازار جهانی دارند و یکی از بهتری نبرند های تلویزیون در جهان به شمار می‌روند.

هایسنس؛ یک برند چینی باکیفیت و قیمت مناسب

سیستم عامل تلویزیون‌های هایسنس: مختلف

هایسنس بر خلاف بسیاری دیگر از شرکت‌های مطرح تلویزیون سازی به هیچ صراطی مستقیم نیست. تلویزیون‌های این شرکت با انواع سیستم عامل‌ها به بازار عرضه می‌شوند و خود این موضوع می‌توان مزیت خوبی برای این برند جهانی لحاظ شود.

مهم‌ترین نقطه قوت: تنوع بالا

هایسنس به عنوان یکی از بهترین برند های تلویزیون در جهان در سال 2020 با توجه به اینکه فناوری‌های مختلف و پیشرفته‌ای را در تلویزیون‌های خود به کار بسته است و همچنین اینکه محصولات خود را با قیمت‌های مناسبی در اختیار کاربران قرار می‌دهد، می‌تواند گزینه مناسبی به ویژه در بازار ایران باشد. از نظر قیمت تلویزیون‌های هایسنس مقداری از تلویزیون‌های تی سی ال گران‌تر هستند.

پاناسونیک؛ برند ژاپنی با اصل و نسب

شاید قرار گرفته تلویزیون‌های برند پاناسونیک در این رده آن‌ها با بیش از نیم قرن تجربه کمی عجیب باشد اما توجیه خوبی برای این موضوع می‌توان ارائه داد. شرکت پاناسونیک در زمان تلویزیون‌های پلاسما، در بازار فرمانروایی کرد اما همه می‌دانیم هیچ چیز در این دنیای سرشار از فناوری ثابت نخواهد بود اما گویا مسئولان شرکت پاناسونیک قادر به درک این موضوع نبودند و در باد پیروزی‌های خود خوابیده بودند و وقتی هم که از خواب بیدار شدند دیگر کار از کار گذشته بود. شرک پاناسونیک در حال حاضر در اروپا و آسیا فعالیت دارد و تلویزیون‌های اولد (OLED) با کیفیتی را هم روانه بازار کرده است.

پاناسونیک؛ برند ژاپنی با اصل و نسب

سیستم عامل تلویزیون‌های پاناسونیک

برند پاناسونیک از سیستم عامل اختصاصی خود یعنی مای هوم اسکرین (My Home Screen) استفاده می‌کند. این سیستم عامل به صورت ابتدایی و به اصطلاح فلت طراحی و برنامه نویسی شده است اگر چه کارایی بدی هم ندارد اما از نظر توانایی و عملکرد خیلی از سیستم عامل‌های برند های دیگر تلویزیون در عرصه جهانی عقب است. مارکت این سیستم عامل تنها برنامه‌های ضروری را در خود جای داده است که چندان به درد بازار ایران نخواهند خورد.

مهم‌ترین نقطه قوت: پنل عالی

شرکت پاناسونیک سال‌های سال است که تمامی تمرکز خود را معطوف کیفیت تصویر کرده است. تلویزیون‌های برند پاناسونیک به عنوان یکی از بهترین برند و مارک تلویزیون در بازار جهانی در سال 2020، از نظر وضوح، کنتراست، روشنایی و رنگ کاملاً انتظارات شما را برآورده خواهد کرد. شرکت پاناسونیک پنل‌های خود را در اصل از شرکت الجی گرفته است اما از پردازنده‌های خود در آن‌ها استفاده کرده است و همین موضوع به یک نتیجه عالی منجر شده است که شاید بتواند در سال‌های آینده این برند ژاپنی شایسته را به جایگاه قبلی خود بازگرداند.

تلویزیون چه برند و مارکی بخریم؟

تا به اینجای بحث به معرفی بهترین برند های تلویزیون در جهان در سال 2020 پرداخته شد و مهم‌ترین نقاط هر یک از آن را معرفی کردیم. به عنوان جمع‌بندی جدول زیر را آماده کردیم که بهترین گزینه‌ها را تحت شرایط مختلف در اختیار شما قرار می‌دهد.

موقعیتبهترین گزینه‌ها برای خرید تلویزیون
از نظر بودجه هیچ محدودیتی نداریدالجی، سامسونگ و سونی
بهترین برند تلویزیون از نظر هوشمند بودنالجی
بهترین برند تلویزیون از نظر کیفیت تصویرالجی و سونی
بهترین برند تلویزیون از نظر ارزان بودنتی سی ال و شاید هایسنس
بهترین برند تلویزیون در اندازه‌های بزرگسامسونگ به دلیل قیمت پایین‌تر
بهترین برند تلویزیون از نظر کیفیت صداسونی
  

 سخن آخر

شاید به کار بردن بهترین برند تلویزیون در جهان چندان کار درستی نباشد زیرا این انتخاب به شرایط بسیاری بستگی دارد. سلیقه و بودجه می‌توانند این انتخاب را دگرگون سازند. تلویزیون‌های برند های الجی، سامسونگ و سونی بدون شک بهترین های بازار هستند اما وقتی می‌توان با هزینه‌های بسیار کمتر تلویزیون‌های بسیار با کیفیت همچون تی سی ال را خریداری کرد، آیا خریدن بند‌های الجی، سامسونگ و سونی معقولانه است. پاسخ به این پرسش کاملاً به شما بستگی خواهد داشت. به طور کلی اگر بودجه برایتان مهم نیست، سه برند اصلی تلویزیون واقعاً بهترین‌ها را در اختیار شما قرا خواهد داد و در خرید آن‌ها شک نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

خانه
منو